top of page
  • APRILIE 18, 2022

Întâlnire semnare contracte în județul Sălaj

intalnire-semnare-contracte-salaj-1-1.jpeg

Continuăm întâlnirile de informare, cât și de semnare a contractelor.

O parte din oameni ne-au întrebat care sunt opțiunile lor în această speță. Mai jos aveți cele 3 variante posibile.

Până la data de 08.05.2022, când se fac 3 ani de la pronunțarea Hotărârii nr. 2370/08.05.2019 dată de ICCJ, în dosarul 1442/2/2015, salariații parte în dosar au 3 opțiuni:

1. Nu acționează în niciun fel și atunci pierd drepturile obținute prin Hotărârea nr. 2370/08.05.2019.

Rezultat: salariatul pierde orice șansă de a valorifica drepturile câștigate.

2. Așteaptă până la termenul de prescripție (08.05.2022) emiterea Hotărârii de Guvern, pentru a cumpără acțiunile și în cazul neemiterii acționează prin intermediul unor avocați și executori împotriva Guvernului pentru a întrerupe prescripția.

Rezultat: salariatul trebuie să depună eforturi considerabile (timp alocat întâlnirilor, căutarea diverselor soluții și parteneriate, plata avocaților și executorilor etc), având șanse mici de reușită (acționând că un terț solitar împotriva Guvernului României).

3. Încheie contracte cu o societate care oferă posibilitatea obținerii drepturilor fără că salariatul să fie nevoit să contribuie financiar și fără că acesta să apeleze la consultanți, avocați, executori, s.a.m.d. pentru a demara o acțiune de executare împotriva Guvernului, societatea suportând costurile și având logistica și experții necesari demarării unei astfel de acțiuni, în timp util astfel încât să întrerupă termenul de prescripție (08.05.2022).

Rezultat: salariatul câștigă timp și bani, societatea fiind responsabilă de recuperarea creanțelor și plățile către salariat, având șanse mari de reușită (societatea reprezintă un număr mare de terți, având echipe specializate și bugetele necesare).

Notă: pentru a respecta identitatea persoanelor implicate, pozele au fost editate corespunzător.

Alegerea e strict a Dumneavoastră. Informați-vă și faceți alegerea corectă.

Mulțumim miilor de oameni care au semnat deja cu noi – ne luăm angajamentul de a nu vă dezamăgi!

Vrei să te ajutăm și pe tine să iți valorifici drepturile câștigate? Verifică oferta PetroActive!

bottom of page